Diari Més

El Palau d'Esports ultima les preparacions per a la seva inauguració

Quim Torra presidirà demà l'acte institucional

Els operaris estan acabant de posar a punt aquesta instal·lació, a l'Anella Mediterrània.

El Palau d'Esports ultima les preparacions per a la seva inauguracióGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d’Esports veurà la llum, finalment, aquest dimecres. El 20 de juny del 2018 és el dia indicat perquè l’obra de referència de l’Anella Mediterrània s’inauguri de forma oficial, en un acte en el qual no hi faltarà ningú.

Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, serà l’encarregat de posar llum a una instal·lació que, per a molts, és una obra d’art tant en la seva construcció com en l’aspecte mediambiental, ja que tot el que suposarà en un futur representarà una despesa mínima per a la ciutat de Tarragona.

A l’actualitat, per ordres de la mateixa Generalitat, resulta impossible accedir a l’interior per descobrir els seus secrets. No serà fins demà quan, autoritats, mitjans de comunicació i d’altres personalitats podran comprovar com ha quedat una instal·lació que, en un futur, servirà, entre d’altres, per poder practicar-hi futbol sala o d’altres esports indoor.

El dilluns, els operaris continuaven treballant en la instal·lació. Entre d’altres actuacions, estaven instal·lant el cartell que indica que aquell equipament és el Palau d’Esports. Segons fonts consultades per aquest mitjà, només queden alguns retocs, ja que tot el gruix està al cent per cent finalitzat.

Entre d’altres curiositats, cal remarcar que s’ha pintat amb colors marrons per no destacar massa i que l’aforament és de 5.000 persones, amb què es podrien disputar campionats d’alta volada sense cap tipus de problema. La resta de secrets seran desvelats aquest dimecres en la seva inauguració.

tracking