Diari Més

El Golf Costa Daurada ho té tot a punt per acollir les proves dels Jocs

Entre el 25 i el 28 de juny, proves masculines i femenines amb entrada lliure per a tothom

Les instal·lacions estan preparades i s'han cuidat especialment per a l'arribada dels Jocs.

El Golf Costa Daurada ho té tot a punt per acollir les proves dels JocsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club de Golf Costa Daurada ja ho té tot a punt per a l’arribada d’una de les competicions més ambicioses que acolliran aquestes instal·lacions, com seran els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Del 25 al 28 de juny, competicions masculines i femenines es podran seguir en aquestes instal·lacions, amb una superfície de 40 hectàrees i que porten preparant-se especialment per a l’ocasió. De fet, la zona de pràctiques ja ha estat remodelada i, a banda dels divuit forats green, cinc són completament nous.

Un altre dels fets a tenir en compte de cara a les competicions de golf dels Jocs és que, contràriament a la gran majoria, seran d’entrada lliure. Tothom podrà accedir al club, ubicat a la carretera del Catllar, en els termes municipals del Catllar i de Tarragona, de forma lliure. Però és que, a més, els que siguin més curiosos també podran accedir a la zona d’entrenament abans que comencin les proves dels Jocs.

La competició es qualificarà en dues modalitats, com seran per equip i individual. Cada país ha de presentar tres jugadors per disciplina, tant masculí com femení i, en cada jornada, es podrà disputar tant el títol de país com l’individual. Cal destacar que la gran majoria dels participants seran jugadors professionals, una situació que ha canviat, ja que habitualment a aquest tipus de competicions hi assistien esportistes amateurs. Els golfistes d’Itàlia, França i Portugal seran alguns dels que més emoció posaran a aquesta modalitat esportiva dels Jocs.

tracking