Diari Més

El Tarracus Parade també es mostra al Mercat Central de Tarragona

Interns del centre penitenciari Mas d’Enric han estat els responsables de la seva creació

El nou Tarracus estarà ubicat al Mercat Central de Tarragona.

El Tarracus Parade també es mostra al Mercat Central de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Tarragona és un d’aquells indrets que, amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, comptarà amb una mascota molt peculiar.

A partir de les sis de la tarda d’aquest dimecres, el Mercat Central va acollir la presentació oficial davant de la ciutadania del Tarracvs Sota la pell i les aparences, el qual ha estat confeccionat i pintat pels participants del taller de ceràmica i pintura del centre penitenciari Mas d’Enric, ubicat al municipi del Catllar.

Aquest Tarracvs és el darrer que es presenta dels quatre que són propietat de l’Ajuntament de Tarragona inclosos en la iniciativa Tarracvs Parade. L’art juga al carrer!. Cal recordar que els altres tres estan ubicats en punts estratègics, els quals ajudaran a la promoció dels Jocs Mediterranis arreu del territori.

La presentació del Tarracvs va anar a càrrec de la consellera Comerç, Elvira Ferrando, i la sotsdirectora de l’àrea de Tractament del Centre Penitenciari Mas d’Enric, Alba Bonastre. També hi va fer acte de presència la monitora d’Arts Plàstiques del Centre, Olga Esquinas. D’altra banda, cal assenyalar els dos Tarracvs del Port de Tarragona ubicats al costat de les Escales Reials i davant el Pòsit de pescadors, a més d’altres propietat d’empreses i establiments comercials que s’han adherit a la iniciativa.

tracking