Diari Més

Els treballadors d'AMT lamenten que no se'ls hagi consultat abans d'anar a la fiscalia

La CUP va portar la contractació d'un curs de 'coaching' als jutjats per veure si es va cometre algun delicte

L'empresa AMT va contractar un curs de 'coaching' per un valor de 47.000 euros.

L'empresa AMT va contractar un curs de 'coaching' per un valor de 47.000 euros.Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l'empresa d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) han lamentat que la CUP hagi portat el cas del curs de coaching a la fiscalia enlloc de parlar «abans amb la plantilla». Els empleats asseguren que les «jornades de formació» qüestionades es van realitzar i que haver parlat abans amb ells, els hagués evitat l'«ingrat tràmit» de declarar davant policia.

La plantilla d'AMT ha explicat que aquest tipus d'acusacions «no millora la imatge dels treballadors» i posa en dubte la honorabilitat de la seva feina i d'ells mteixos. Tanmateix, consideren «injustes i injustificades» les paraules de Laia Estrada respecte el gerent de l'empresa.

Per això, es posen a disposició de tots els grups municipals i del Consell d'Administració per dissipar qualsevol tipus de dubte sobre aquest cas.

Aquest dimarts, la formació independentista va justificar que havien posat el cas en mans de la fiscalia perquè s’esclareixi si es van cometre els presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, tràfic d’influències o blanqueig de capitals al voltant d’aquesta contractació, que es va fer per un import de 47.00 euros.

tracking