Diari Més

La Confraria del Cava Sant Sadurní homenatjarà Tarragona pels Jocs Mediterranis

L'entitat investirà a Josep Fèlix Ballesteros com a Confrare d'Honor

La Confraria del Cava Sant Sadurní investirà l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d'Honor.

La Confraria del Cava Sant Sadurní investirà l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d'Honor.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confraria del Cava de Sant Sadurní d'Anoia homenatjarà el 16 de juny la ciutat deTarragonaper la celebració dels Jocs Mediterranis i investirà el seu alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d'Honor.

L'acte se celebrarà als jardins de la casa Joan Miret deTarragonai servirà per destacar la feina que ha fet la ciutat per organitzar els Jocs Mediterranis, que se celebraran a partir del 22 de juny i dels quals Ballesteros n'és president del comitè organitzador.

L'acte inclourà també la investidura de diferents Confrares de Mèrit, representants de la societat tarragonina i amb la visita aTarragonas'aprofitarà per segellar l'agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Tarragona.

El deTarragonaserà el setè acte d'aquest tipus que organitza la Confraria del Cava de Sant Sadurní, que el 2008 va iniciar els agermanaments amb diferents denominacions d'origen de Catalunya.

tracking