Diari Més

Gairebé 4000 assistents a la 25a Mostra de Teatre Jove de Tarragona

Aproximadament 350 joves han actuat en 9 representacions a l’escenari del Teatre de Tarragona

420 persones de mitjana a cada espectacle.

Gairebé 4000 assistents a la 25a Mostra de Teatre Jove de TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 25a edició del Teatre Jove va finalitzar ahir, dimarts 5 de juny, al Teatre de Tarragona amb l’actuació de «Lo Poble», de Jesús Moncada i representat pels alumnes del cicle formatiu de tècniques d’actuació teatral de l’Aula Municipal de Lleida.

Aquesta edició tanca amb èxit de participació, aproximadament 1.000 espectadors més, en relació a la darrera edició, van passar per les butaques de Teatre de Tarragona, que aquest any es presentava com el nou escenari de la mostra. Organitzada per la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i el grup de treball Teatre Jove, l’edició d’enguany ha portat a l’escenari 9 obres interpretades per col·lectius joves tarragonins. Es destaca que 5 d’aquestes obres han estat de creació o contenen adaptacions pròpies i 4 obres són d’autors diversos, és a dir, un 50% del programa ha estat de creació pròpia.

La conselleria de joventut ha destacat que la mostra s’ha consolidat amb una programació estable i de qualitat, a més destaca que any rere any hi ha més grups que s’hi presenten i que s’animen a portar a escena obres de creació pròpia. La Mostra de Teatre Jove permet obrir i consolidar espais de trobada entre les companyies, grups de teatre i persones joves. Figures referents de Tarragona culturalment han format art del Consell Assessor de la Mostra de Teatre Jove que han aconsellat als membres de les companyies.

Encara que les representacions ja s’hagin acabat, els actes dels 25 anys de la Mostra segueixen amb accions teatrals dues formacions específiques i una festa final el 29 de juny, en la que actuaran Tarraco Surfers.

tracking