Diari Més

Oscárboles passa a la fase dels directes de Factor X

El tarragoní va conquistar a Fernando Montesinos i a Andrés Ceballos amb una cançó sobre la guerra

Oscárboles en plena actuació amb la seva cançó sobre la guerra.

Oscárboles passa a la fase dels directes de Factor XOscárboles Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoníOscárboles ha aconseguit superar una fase més del programa deTelecincoFactor X. El cantautor va conquistar a Fernando Montesinos i al seu assessor, Andrés Ceballos, amb una cançó sobre la guerra.

Oscárboles ha arribat a la tercera fase del talent show després de superar les audicions i la fase de les cadires amb la seva música-poesia-narrativa social.El tarragoní va guanyar-se al públic gràcies a la seva actuació.

El cantant de Dvicio, Andrés Ceballos, va quedar impressionat amb el seu show. Ceballos va descriure a Oscárboles com un artista «diferent» i que té «una capacitat enorme per entretenir».

Després de totes les actuacions dels membres del grup d'Adults de Fernando Montesinos, aquest va haver d'escollir a tres candidats que passaran a la fase dels directes. Oscárboles, Ramil i Gema van ser els escollits per a la següent fase. El cunitenc Pedro Giménez, que també estava a l'equip de Montesinos, no va aconseguir passar.

A continuació es pot veure l'actuació d'Oscárboles.

Oscárboles ha demanat a través de les xarxes socials el recolzament dels seus seguidors a la pròxima fase, que es disputarà el pròxim divendres a les 22 hores. En aquesta, l'audiència tindrà el poder votant a través de l'app.

tracking