Diari Més

Belmonte: «Competir a casa és un plus de motivació»

La campiona olímpica ha fet una classe magistral a la ciutat abans de la celebració dels Jocs

Mireia Belmonte ha realitzat una classe magistral a Tarragona.

Belmonte: «Competir a casa és un plus de motivació»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nedadora Mireia Belmonte ha visitat Tarragona per fer una classe magistralde Viding Swimmers al Viding Fitness Center de Tarragona. La barcelonina ha fet una visita prèvia a la ciutat abans de tornar-hi amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

«Disputar els Jocs del Mediterrani és molt bonic i intentaré gaudir al màxim», ha assegurat Belmonte. Per la nedadora catalana «competir davant de tots els meus amics i familiars és un plus de motivació». Tot i que ho veu complicat, ja que competeixenpaïsos molt forts com França o Itàlia.La medallista olímpica espera «acabar la temporada de la millor manera possible».

Mireia Belmonte, ambaixadora de la marca Viding Fitness, ha entrenat durant dues hores a les instal·lacions del centre de Tarragona, les quals acolliran els entrenaments de les proves de triatló dels Jocs.

La campiona olímpica, mundial i europea ha participat en tres Jocs Olímpics i quatre Mundials. Belmonte compta amb una medalla d'or, dos de plata i una de bronze en Jocs Olímpics, dues plates i un bronze en Mundials, i posseeix cinc rècords del món, l'últim obtingut en la prova de 400 metres estils.

Mireia Belmonte s'ha fet una foto amb els participants de la 'masterclass'.

Belmonte: «Competir a casa és un plus de motivació»Cedida

Mireia Belmonte durant la classe magistral a Tarragona.

Belmonte: «Competir a casa és un plus de motivació»Cedida

tracking