Diari Més

Successos

Vint detinguts en l'operació contra el tràfic de marihuana a Tarragona i Barcelona

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, es realitzen entrades i registres a Tarragona ciutat, Segur de Calafell, Calafell, Cunit, El Vendrell i la Bisbal del Penedès

Els Mossos d'Esquadra realitzant una entrada en un domicili de Cala Romana durant l'operació policial d'aquest 28 de maig.

Operació policial contra el tràfic de marihuana a Tarragona i Segur de CalafellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys vint persones han estat detingudes en l'operació policial contra el tràfic de droga que realitzen els Mossos d'Esquadra, des de les 6 del matí d'aquest dilluns 28 de maig, a les comarques de Tarragona i Barcelona. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, el dispositiu s'estan realitzant entrades a la urbanització Cala Romana de la ciutat de Tarragona, a Segur de Calafell, Calafell, Cunit, El Vendrell i la Bisbal del Penedès. A la demarcació de Barcelona, s'han realitzat entrades aCastelldefels, Gavà, Viladecans, Corbera de Llobregat i el Prat de Llobregat.

Segons han informat fonts policials al Diari Més, s'estan duent a terme una vintena d'entrades i registres i ja hi ha una vintena de persones arrestades, tot i que no es descarten més detencions. Almenys una d'aquestes detencions s'ha produït a Segur de Calafell, mentre que el dispositiu està sent especialment llarg a Cala Romana, on una furgoneta dels Arro es troba, des de primera hora d'aquest matí, davant d'una casa unifamiliar d'aquesta urbanització. L'operatiu està dirigit per l'Àrea Central de Crim organitzat de la Divisió d'Investigació Criminal i en ell hi participen desenes d'agents.

L'objectiu d'aquesta macrooperació és desmantellar una organització dedicada al cultiu i la distribució de marihuana. El cas es troba sota secret de sumari.

Els Mossos d'Esquadra preveuen realitzar una vintena d'entrades i registres.

Operació policial contra el tràfic de marihuana a Tarragona i Segur de CalafellDiari Més

Moment en què els Mossos d'Esquadra s'emporten detingut un home d'una casa de Segur de Calafell.

Una vintena de detinguts en l'operació policial contra el tràfic de marihuana a Tarragona i BarcelonaACN

tracking