Diari Més

Natació

El Club Natació Tàrraco s'exhibirà en la inauguració de la piscina dijous

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría serà la convidada estrella

Sílvia Fontana

El Club Natació Tàrraco s'exhibirà en la inauguració de la piscina dijousCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de les instal·lacions que han d’acollir algunes de les competicions dels Jocs Mediterranis estan pràcticament enllestides. Poc a poc, van veient la llum els equipaments que s’han construït amb motiu de la celebració de Tarragona 2018 i un dels més rellevants és la piscina olímpica, la qual s’inaugurarà aquesta setmana.

Aquest dijous està prevista la inauguració de la piscina, a tan sols tres setmanes de l’inici dels Jocs Mediterranis. Una de les obres més ambicioses que s’han dut a terme amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu veurà la llum, i ho farà amb una carta de benvinguda de les que es recordaran. El Club Natació Tàrraco, un referent a la ciutat de Tarragona i arreu de Catalunya, serà l’encarregat de mostrar-se, amb una exhibició que donarà el tret de sortida a la piscina olímpica. L’entitat tarragonina porta dies preparant l’exhibició, la qual intentarà omplir les instal·lacions.

Sáenz de Santamaría i Lete

La persona que encapçalarà l’acte d’inauguració de la piscina olímpica serà la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz De Santamaría. Des del govern espanyol estan molt satisfets amb aquesta nova instal·lació i s’han bolcat completament amb els Jocs Mediterranis. Per part de l’organització dels Jocs, el fet que la vicepresidenta del govern faci acte de presència representa tota una declaració d’intencions en la implicació del govern amb aquest esdeveniment esportiu, que arrencarà el 22 de juny i que finalitzarà l’1 de juliol.

L’exhibició també comptarà amb una personalitat molt lligada al món de l’esport i a Tarragona. Silvia Fontana, tota una referència a la natació tarragonina, acompanyarà a tots els assistents i oferirà un toc local i de gran nivell a l’esdeveniment. Cal recordar que Fontana va ser nedadora olímpica als Jocs de Monreal 76. Fa 38 anys que es va retirar, però encara continua portant la natació a les venes i Tarragona 2018 la necessita al seu costat.

tracking