Diari Més

Fira

Torna una nova edició de la Fira de Santa Rita

Sota el lema «Tot allò que no ho vols, algú ho aprofita» es vol incentivar el consum responsable i el reciclatge dels objectes

La Fira Santa Rita vol incentivar el consum responsable i el reciclatge dels objectes.

Torna una nova edició de la Fira de Santa RitaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acollida que va rebre la tercera edició celebrada al març, Tarragona se suma de nou a la moda dels Second Hand Markets amb la cuarta edició de la Fira de Santa Rita el proper diumenge 3 de juny, a l’espai de l’associació Santa Teca, al número 20-22 del C/ Sant Llorenç. L’activitat es durà a terme entre les 11 i les 20 hores, ampliant l’horari de la darrera edició, i comptarà amb el suport del Club del Vinil de Tarragona que s’encarregarà d’amenitzar la jornada amb la música dels seus discjòqueis locals. A més, Santa Teca, coorganitzadora de l’esdeveniment, oferirà dinars a preus populars a tots els assistents.

Amb aquest projecte, la Fira de Santa Rita pretén incentivar la participació ciutadana en activitats relacionades amb el consum responsable i de reciclatge dels objectes. Sota el lema «Tot allò que no vols, algú ho aprofita» la Fira té com a principal objectiu crear un espai de compra-venda-intercanvi de béns amb la finalitat de reduir els residus i fomentar la reutilització. L’esdeveniment estarà obert a tot el públic.

tracking