Diari Més

La Guàrdia Civil de Tarragona destrueix prop de 2.500 armes destinades a ferralla

Entre les armes que s’han destruït hi ha un canó d’artilleria de 125 mm

Entre les armes foses hi havia armes blanques i d'aire comprimit que havia intervingut la Guàrdia Civil o altres cossos especials de Tarragona.

La Guàrdia Civil de Tarragona destrueix prop de 2.500 armes destinades a ferrallaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil de Tarragona ha destruït per fosa un total de 2.643 armes de foc que estaven depositades per convertir-les en ferralla. Les armes que s’han destruït es trobaven a la Intervenció per diverses causes: mort del titular, caducitat de la llicència d’armes, entrega voluntària dels propietaris, subhastes que han quedat desertes i, en menor nombre, les armes intervingudes per fets delictius o per altres tipus d’infraccions administratives.

Un total de 1.908 armes de les que s’han destruït corresponen a armes de foc llargues, 349 a pistoles i revòlvers, 110 d’aire comprimit i 96 armes blanques. Totes van ser reduïdes a ferralla mitjançant la fosa en una fàbrica de laminats de la província de Barcelona.

Algunes de les armes destruïdes eren armes blanques i d’aire comprimit que havia intervingut la Guàrdia Civil o altres cossos especials de Tarragona en diverses actuacions, així com un canó d’artilleria d’imitació de 125mm depositat voluntàriament per a la seva destrucció.

La reducció a ferralla de les armes està regulada en el vigent Reglament d’Armes del any 1993 i posteriors normes complementàries. L’import obtingut, un cop descomptades les despeses de manipulació, són ingressats al Tresor Públic.

tracking