Diari Més

Detingut el presumpte autor de dos robatoris a domicilis a la zona de la Platja Llarga de Tarragona

És un veí de Reus, que dimarts va ingressar a presó per decret judicial

Imatge d'una càmera de seguretat del presumpte lladre a un domicili a la Platja Llarga.

Detingut el presumpte autor de dos robatoris a domicilis a la zona de la Platja Llarga de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir el passat 21 de maig un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa, i que es van produir a la zona de la Platja Llarga.

El primer intent de robatori es va produir la matinada del 8 de gener en una casa de la carretera de la Platja Llarga. El lladre va accedir escalant fins arribar al jardí situat a la primera planta, d'on va fugir quan va escoltar sorolls dels propietaris.

El segon dels robatoris el va cometre la matinada del 25 de març en un pis situat en la mateixa zona de la carretera de la Platja Llarga. En aquest cas, el lladre va accedir al recinte comunitari on va manipular la porta corredissa que donava accés al menjador. Una vegada a l’interior del pis, va sostreure una motxilla amb documentació personal, dues targetes bancàries i diners en efectiu.

Durant els dies següents al robatori, el lladre va intentar extraure diners amb les targetes robades en diferents caixers de les immediacions.

El detingut va passar dimarts a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar el seu ingrés a presó.

tracking