Diari Més

Universitat

Els estudiants de Comunicació Audiovisual de la URV competeixen amb els seus curtmetratges

Cinquena edició dels premis Syllabus, que enguany estan focalitzats en la comèdia

Fotograma del curtmetratge 'Cat

Els estudiants de Comunicació Audiovisual de la URV competeixen amb els seus curtmetratges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous 24 de maig tindrà lloc una nova edició, la cinquena, dels premisSyllabus. Com cada any,aquestaconvocatòria obre l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV al públic per mostrar els curtmetratges de l'alumnat de Comunicació Audiovisual, que enguany responen al gènere de la comèdia.

'Sense Sentit', 'Els quatre odiosos', 'Appland' i 'CatfishBill' són els curtmetratges que es projectaran en aquesta ocasió. Els curts són remakes o adaptacions de títols coneguts com ara la sèrieSense8de les germanesWachowski, o bé les pel·lículesKillBill iTheHatefulEight, deQuentinTarantino, i LaLa LanddeDamienChazelle.

Enfinalitzar les projeccions, un jurat professional deliberarà i atorgarà els premis al millor curtmetratge i al millor guió. El públic també podrà votar pel seu curtmetratge preferit i el que acumulimésvots rebrà el premi del públic. A més, per primera vegada enguany s'incorpora el premi a la millor interpretació per reconèixer el treball actoral.

L'acte, organitzat per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual, obrirà portes a les17 hi començarà a les17.30. L'entrada serà lliure.

tracking