Diari Més

Entitats

L'Ajuntament cedeix un local a la Coordinadora d'Entitats de Tarragona al barri de Torreforta

L'entitat aplega noranta associacions i fins ara ha ocupat un espai a Mare Terra Fundació Mediterrània

Juárez, en la reunió que va mantenir fa menys d'un mes amb representants del sector sanitari.

La CET demanarà que el 112 tingui línia directa amb els serveis mèdicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divendres la cessió d'un immoble municipal a la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET),ensque aplega al voltant de noranta associacions. El local està ubicat al carrer Tortosa números 41-43 baixos, del barri de Torreforta, entre l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana i el CEIP GualVillalbí.

LaCET, en un comunicat, ha mostrat la seva satisfacció per poder disposar per primera vegada d'un local propi. Des que es va posar en marxa l'any 2004 sempre ha desenvolupat la seva activitat a la seu de Mare Terra Fundació Mediterrània, també al barri de Torreforta.

La intenció, segons s'explica en el comunicat, és que totes les entitats adherides a la Coordinadora puguin fer ús del local –de més de 150 metres quadrats- per fer reunions, tenir accés als ordinadors i Internet, etc. «A més, algunes associacions decaràctersolidari repartiran aliments o medicaments entre les persones més necessitades», afegeix.

El president de laCET,ÁngelJuárez, ha manifestat que «avui és un gran dia perquè s'ha saldat un deute històric amb la nostra organització.» Juárez ha agraït als partits polítics que han votat a favor de la proposta, i ha recordat que «mai ens han donat ni un euro en subvencions públiques, així que mantenir laCETno és gens fàcil. Ara centrarem els nostres esforçosaaconseguir recursos que ens permetin adequar la seu i posar-la en marxa. Tant de bo sigui possible perquè estem molt il·lusionats».

tracking