Diari Més

Municipal

El PDeCAT denúncia l'estat dels Gegants Moros originals, pendents de restauració des de fa 4 anys

Dídac Nadal recorda que el 2014 es va aprovar per unanimitat una moció per a dignificar-los i que encara no s'ha fet res

imatge de l'estat actual dels Gegants Moros originals.

El PDeCAT denúncia l'estat dels Gegants Moros originals, pendents de restauració des de fa 4 anysPDeCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha denunciat l'estat en què es troben els Gegants Moros originals de Tarragona, realitzats l'any 1851 per l'escultor Bernat Verderol. Nadal lamenta,«l'absoluta desídia de l'equip de govern municipal «davant el lamentable estat en què es troben».

Nadal recorda que fa quatre anys, el setembre de 2014, «es va aprovar per unanimitat la nostra moció per tal de restaurar, conservar i, posteriorment, museïtzar els dos Gegants Moros originals». I afegia que era «inadmissible» que des de l'equip de govern «no s'hagi mogut un dit i les dues peces històriques restin amagades darrere d'unes cortines de la Casa de la Festa».

El portaveu del PDeCAT, ha recordat que el seu Grup Municipal va tornar a denunciar la situació ara fa dos anys, i qualifica de «lamentable i esperpèntic» que l'equip de govern «en lloc de tenir cura i donar valor a les obres històriques de la ciutat, les abandoni».

tracking