Diari Més

Reconeixement

Aida Montserrat guanya el premi Work Experience

Covestro i l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV han lliurat el guardó

Aida Montserrat acompanyada de

Aida Montserrat guanya el premi Work ExperienceCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestroi laEscolaTècnicaSuperior d’Enginyeria Química (ETSEQ)de laUnivesitatRovira i Virgili (URV) van lliurar el premiWorkExperiencea l'estudiant Aida Montserrat, que inclou una beca de 3.000 euros i la possibilitat de fer pràctiques en l'empresa.

A través d'aquest acord de col·laboració amb la URV,Covestrobusca afavorir el desenvolupament de joves talents en el sector químic. El premiWorkExperienceinclou la dotació econòmica necessària per a la matrícula del primer any de màster, així com un programa de pràctiques curriculars en l'empresa durant el segon any per completar l'experiència de l'alumne.

En aquesta ocasió,Covestroha proposat un projecte relacionat amb l'eficiència energètica. Aida Montserrat ha estat l'estudiant seleccionada per desenvolupar-ho durant les seves pràctiques.

Durant el lliurament del premi, el director general deCovestro, AndreaFirenze, va posar l'accent en l'aposta de la companyia per al desenvolupament de joves talents dins del sector i va destacar la importància del foment de projectes en els quals la sostenibilitat sigui el fil conductor: «L'eficiència energètica és un dels pilars del nostre compromís pel medi ambient», va afirmar.

Per la seva banda, Josep AntonFerré, ha destacat que: «Tots els nostres estudiants es graduen havent passat pel món laboral, la qual cosa representa un fet clarament diferencial».

En aquest sentit es va manifestar també el director de laETSEQ, Josep Bonet, que va explicar que: «Aquesta característica ens equipara a sistemes de formació avançats i propis d'altres universitats europees».

tracking