Diari Més

Política municipal

El PDeCAT de Tarragona obre el procés de primàries per triar el candidat a l'alcaldia

Les votacions es faran el pròxim 30 de maig en una assemblea local

Imatge d'arxiu del portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, acompanyat de la regidora Cristina Guzmán.

regidor, Dídac Nadal, Albert Abelló, Ajuntament de Tarragona, PDeCAT, substituirà, portaveuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PDeCAT de la ciutat de Tarragona ha engegat el procés per a designar qui serà el seu cap de llista a les eleccions municipals, que han de celebrar-se l'any vinent.

Formalment aquest divendres s'ha convocat l'assemblea local que ha de votar els candidats que es presentin i que se celebrarà el pròxim 3o de maig a les vuit del vespre. A aquesta assemblea hi assistiranla coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, i del coordinador organitzatiu del partit, David Bonvehí.

A aquestes primàries podran presentar candidatura totes aquelles persones que estiguin associades al PDeCAT i comptin amb un aval d’un mínim del 20% dels associats i associades del partit a Tarragona. També podran presentar candidatura aquelles persones que, tot i no ser associades al partit o no complir amb l’antiguitat mínima com associades, hagin reunit l’aval de com a mínim dues terceres parts dels membres de la direcció de l’executiva local.

tracking