Diari Més

Solidaritat

Més de 300 persones participen en el sopar benèfic del Telèfon de l'Amistat

Es van recaptar uns 12.000 euros

Al sopar benèfic del Telèfon de l'Amistat es van recaptar uns 12.000 euros.

Més de 300 persones participen en el sopar benèfic del Telèfon de l'AmistatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dissabte 5 de maig es va celebrar, a les instal·lacions del Port de Tarragona, el tradicional sopar del Telèfon de l’Amistat. El sopar va estar presidit pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el subdelegat del Govern, Sr. Jordi Serra, entre d’altres autoritats. En aquest hi van assistir més de 300 persones.

Des de la primera reunió, celebrada a Altafulla l’any 1989, fins avui, el sopar s’ha celebrat ininterrompudament arribant aquest any a la trentena edició amb el mateix esperit i finalitat que en aquella primera ocasió, que no és altre que el de recaptar fons per a ajudar i assessorar tota persona que, en algun moment, busqui empara en el Telèfon de l’Amistat (977.231.111) i els seus col·laboradors.

Durant el sopar es va poder participar en la tradicional rifa que acompanya cada any a aquest acte i en la qual es sortegen multitud de regals que són donats per a tal ocasió per entitats i comerços de Tarragona. La recaptació d’aquest any -uns 12.000 euros- ha estat possible gràcies a la venda dels tiquets per a l’assistència al sopar, les butlletes per a la rifa que s’adquireixen durant el mateix sopar i les aportacions a través de la fila zero creada per els que, volent col·laborar, no van poder assistir-hi.

El P. Mario Buonnano va acomiadar l’acte agraint la col·laboració i participació en aquesta causa a tots els assistents d’aquest any i a tots els que, any rere any i durant els últims trenta han contribuït i donat suport a la tasca que es porta a terme des del Telèfon de l’Amistat delsPares Rogacionistesamb el suport de l’Associació Amics de Loreto.

tracking