Diari Més

Solidaritat

Alumnes de La Salle Torreforta organitzen una Diada contra el càncer de mama

Entre les activitats principals hi ha una caminada popular i una tallada de cabells

Alumnes de 4t d'ESO han organitzat una Diada contra el càncer de mama.

Alumnes de La Salle Torreforta organitzen una Diada contra el càncer de mamaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'alumnes de 4t d’ESO de La Salle Torreforta ha organitzat una Diada per recaptar fons contra el càncer de mama el proper diumenge 13 de maig. Entre els actes principals hi ha una caminada popular pel barri i una tallada de cabells solidària.

Es tracta d’una iniciativa sorgida dins d’un dels projectes d’Aprenentatge-Servei que duen a terme en el programa FAIG, una matèria pròpia de les escoles La Salle.

La caminada començarà a les 11.30 hores i es farà un recorregut pel barri accessible per a tothom. Per participar-hi cal inscriure's a través del correu electrònic lasallecontraelcancer@gmail.com, enviant nom i cognoms i telèfon de contacte. La inscripció costa 5 euros i inclou una samarreta (únicament pels 100 primers inscrits), dorsal, kit de productes de l'AECC i una beguda.

D'altra banda, a l'escola també hi haurà servei de bar, una paradeta amb productes de l'AECC i, a més, dues perruqueries del barri col·laboraran desinteressadament en tallar el cabell a les persones que vulguin donar-lo per tal de fer perruques per a gent malalta de càncer o bé fent talls de cabell. També hi haurà un taller de pinta ungles. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l'AECC.

tracking