Diari Més

Salvament Marítim explica la seva activitat a la costa tarragonina en una conferència

La xerrada s’ha realitzat a la subdelegació del Govern a Tarragona i ha anat a càrrec d’Iñigo Landeta, cap de Centre de SASEMAR ubicat al Port Control del Port de Tarragona

Els assistents han visitat el remolcador Punta Mayor al Port de Tarragona.

Salvament Marítim explica la seva activitat a la costa tarragonina en una conferènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La subdelegació del Govern a Tarragona ha acollit una conferència sobre la activitat de Salvament i Seguretat Marítima, depenent del Ministeri de Foment, a la costa tarragonina. La xerrada ha anat a càrrec d’Iñigo Landeta, cap del centre de SASEMAR integrat en l’edifici i servei de Port Control de l’Autoritat Portuària de Tarragona. La xerrada s’emmarca en els diversos actes que es diuen a terme amb motiu de la Setmana de l’Administració Oberta 2018, que se celebra a tot l’Estat.

El capità de la Marina Mercant, Iñigo Landeta, es llicenciat en Marina Civil amb matrícula d’honor, i actualment és l’encarregat de supervisar els serveis i les operacions de salvament i rescat a la zona de Tarragona. En aquest sentit, Landeta coordina un equip de 72 persones amb mitjans aeris i marítims com un helicòpter, un remolcador de rescat itinerant, dos embarcacions d’intervenció ràpida –una a Tarragona i una a Sant Carles de la Ràpita- i dues embarcacions remi-rígides concertades amb la Creu Roja.

Durant la conferència, Landeta també ha repassat la història del salvament al mar, els convenis vigents i algunes de les principals actuacions a nivell internacional. Després, els assistents han visitat el remolcador Punta Mayor al Port de Tarragona.

Landeta també ha repassat la història del salvament al mar, els convenis vigents i algunes de les principals actuacions a nivell internacional.

Salvament Marítim explica la seva activitat a la costa tarragonina en una conferènciaCedida

tracking