Diari Més

Societat

Lucrecia convida al públic a «viure, sentir i participar» als «meravellosos» Jocs Mediterranis

«No s’ho perdin si us plau, Tarragona és bellíssima», diu la cantant i actriu en un vídeo publicat en el compte de Twitter Tarragona 2018

Un instant del vídeo en què la cantant cubana convida a tothom a assistir als Jocs.

Lucrecia convida al públic a «viure, sentir i participar» als «meravellosos» Jocs MediterranisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La popular cantant i actriu Lucrecia ha convidat a tothom a «viure, sentir i participar» en els «meravellosos» Jocs Mediterranis 2018, que se celebraran del proper 22 de juny a l’1 de juliol a Tarragona. La cubana, que serà la protagonista d’una cançó dedicada als jocs, llança aquest missatge en un vídeo difós pel compte de Twitter Tarragona 2018 en el qual la famosa anima a tothom a assistir a l’esdeveniment. «No s’ho perdin si us plau, Tarragona és bellíssima», diu la cantant, que envia «petonets de xocolata» a tots els tarragonins.

Aquest missatge s’ha enregistrat per a la cadena Clan, que aquest cap de setmana emetrà, dins del programa ‘Lunnis de Leyenda’, el capítol ‘Lucio, Minicio, campió olímpic’, en el qual participa en Tarracus, la mascota de l’esdeveniment esportiu. Precisament la cantant va ser present ahir a la ciutat, ja que va donar a conèixer amb més concreció la seva col·laboració amb els Jocs en un acte al Palau Firal i de Congressos.

tracking