Diari Més

Medi Ambient

Els barris de Tarragona participen en una caminada reivindicativa

Aquesta servirà per donar a conèixer les problemàtiques de la connectivitat ecològica i els problemes de la gestió l'Anella Verda i les zones on es vol edificar

La plataforma Platja Llarga Tarragona ha organitzat la 7a Caminada Reivindicativa.

Els barris de Tarragona participen en una caminada reivindicativaPlataforma Platja Llarga Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Platja Llarga Tarragona ha organitzat per al diumenge 20 de maig la 7a Caminada Reivindicativaper reclamar la connectivitat a peu entre la Canonja, els barris de Ponent i Llevant.La passejada recorrerà els barris i servirà per donar a conèixer les problemàtiques de la connectivitat ecològica, els problemes de la gestió l'Anella Verda i les zones on volen edificar.

Les sortides es faran a les 8.30 hores a La Canonja; a les 8.45 des de la guarderia municipal de Bonavista; a les 9.15 des de la passarel·la que uneix els barris de Torreforta, Campclar i la Granja amb La Floresta; a les 10.30 des de la plaça de l'Església de Sant Salvador i Sant Ramon; i per últim, a les 10.30 des de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau.

Els participants faran dues parades per agafar forces al Pont del Diable, a les 11 hores, i està previst que s'arribi al Santuari del Llorito cap a les 13 hores. Finalment, la caminada finalitzarà a la Platja Llarga, a les 14 hores.

tracking