Diari Més

Policial

Detingut per robar una caixa enregistradora d'una cafeteria de Tarragona

El treballador va intentar evitar el robatori però el lladre el va intimidar amb un ganivet que duia darrera a la cintura

El treballador va intentar evitar el robatori però el lladre el va intimidar amb un ganivet que duia darrera a la cintura.

Detingut per robar una caixa enregistradora d'una cafeteria de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Tarragona van detenir dissabte, un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació.

Al voltant de les 07.30 hores de dissabte, un home i una dona es van adreçar a una cafeteria ubicada a l’avinguda Roma de Tarragona, quan encara l’establiment no havia obert al públic.

En accedir-hi, van reclamar amb exigències al treballador que els atengués i els preparés un cafè. El treballador va informar-los que calia que s’esperessin una mica ja que encara estava preparant el local per l’obertura. La parella va continuar queixant-se i, acte seguit, l’home va demanar unes altres consumicions.

El treballador va dir-los que primer havien de pagar la consumició, de sobte l’home es va alterar i va accedir a l’interior del mostrador, va agafar la caixa enregistradora i, en veure que el treballador s’adreçava amb ell per tal d’evitar la seva acció, el va intimidar mostrant-li el mànec d’un ganivet que duia darrera a la cintura.

El detingut, amb la caixa enregistradora als braços, i la dona van fugir del local per rutes diferents. Immediatament, diverses patrulles van iniciar la seva recerca per la zona propera a l’establiment.

Una dotació policial va localitzar i detenir l’home al carrer Cardenal i Barraquer, tot i que ja no duia a sobre ni la caixa enregistradora ni cap ganivet.

Finalment, la caixa enregistradora buida va ser localitzada a la tarda amagada entre uns matolls del Parc de Sant Rafael de Tarragona.

Els investigadors treballen en la identificació de la dona i no descarten la seva propera detenció.

El detingut, que acumula set antecedents, va passar diumenge a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking