Diari Més

Oci

De la sèrie 'Arròs Covat' al Cinema a la Fresca del Minipop

L’il·lustrador Juanjo Saéz presenta la mini sèrie ‘Heavies Tendres’ al festival infantil

Un fotograma de la sèrie 'Heavies Tendres'.

De la sèrie 'Arròs Covat' al Cinema a la Fresca del MinipopCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’il·lustrador d’‘Arròs Covat’, Juanjo Saéz, presentarà el dissabte 2 de juny la mini sèrie d’animació, ‘Heavies Tendres’, al festival infantil Minipop. Després de la presentació es projectaran els vuit capítols, en una marató de tres hores, de la mini sèrie en el marc de Cinema a la Fresca del festival.

Juntament amb el productor, Roger Torras, l’il·lustrador ens presenta una sèrie divertida sobre l’amistat i el repte de fer-se gran. Inspirada en les vivències del mateix autor en una Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de 1992, la mini sèrie ‘Heavies Tendres’ ens mostra la història d’en Juanjo i el Miquel, dos adolescents que troben en la música heavy un refugi del món el que viuen. Ens parla de les primeres emocions i d'aquells moments crucials a la vida on es passa de la infància a la maduresa. ‘Heavies Tendres’ es va presentar el febrer del 2018 pel Canal 33 i es projectava cada diumenge al vespre.

Com ja és tradicional al festival Minipop, la nit de divendres acaba amb Cinema a la Fresca. En aquesta ocasió de la mà de Dawnoi Martí, amb el seu primer curtmetratge «Sota l’olor de la figuera». Una història d’un nen i que busca l’origen d’aquesta olor. Després del curt, Quim Cruselllas, director del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic, ens portarà la pel·lícula japonesa «Gats», una història imaginativa i tendra del viatge d’un gat.

tracking