Diari Més

Turisme

Prop de 3.500 turistes arribaran amb dos creuers al Port de Tarragona en els propers dies

Els vaixells Sovereign i Pearl II faran escala a la ciutat diumenge i dilluns

Imatge del creuer Sovereign.

Prop de 3.500 turistes arribaran amb dos creuers al Port de Tarragona en els propers diesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 3.500 turistes arribaran a Tarragona en dos creuers que atracaran al moll de Llevant del Port els propers diumenge i dilluns. El primer vaixell que arribarà a la ciutat serà el Sovereign, de la companyia Pullmantur, que atracarà a Tarragona a dos quarts de 10 del matí procedent de Toulon. Es tracta d’un creuer de 268,3 metres d’eslora amb una capacitat per a 2.852 passatgers. El Sovereign marxarà cap a Barcelona a les 8 del vespre.

Per altra banda, el dilluns 7 a les 8 del matí arribarà al Port el Pearl II, de la companyia Saga Cruises, procedent de Roses. Amb una eslora de 164,35 metres i una capacitat per a 620 creueristes, el Pearl II marxarà cap a València a les 5 de la tarda.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la mitjanit de dissabte, passat un minut de la mitjanit, i fins la mitjanit de dimarts, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

tracking