Diari Més

2000 alumnes cantaran 'Juguem per Viure', la cançó dels Jocs Mediterranis

Es presentarà el proper divendres a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona

Pla general de la façana exterior de la Tàrraco Arena Plaça, ubicada al carrer de Mallorca de Tarragona. Imatge del 29 de gener del 2018

esmorzar, Tàrraco Arena Plaça, institució, Josep Poblet, Jocs Mediterranis, Diputació de Tarragona, Palau d'EsportsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El properdia 11 de maig a partir de les 10:30 hores del matí tindrà lloc la presentació de la cançó del Jocs Mediterranis Tarragona 2018, on més de 2000 alumnes formaran un cor gegant per cantar Juguem per Viure,cançócomposada per l'esdeveniment,pel grup Petit Taller de Cançons (PeTaCa).

La presentació tindrà lloc el proper dia 11 de maig al Tarraco Arena Plaça de Tarragona on es farà un concert de PeTaCadavantde més de 2000 alumnes d'escoles i instituts de diferents comarques tarragonines,queal final del concertinterpretaranla cançó Juguem per Viure. Aquest acte ha estatorganitzat conjuntament per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona iel Camp d'Aprenentatge Pau Casals, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Juguem per Viure és una cançó del Petit Taller de Cançons creada pels propers Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que s'inauguraran el proper dia 22 de juny a l'Estadi del Nàstic de Tarragona.

La cançó és una barreja de les músiques tradicionals catalanes, en especial les de Tarragona, i el pop més actual passant per la tradició de les corals a Catalunya i la música sinfònica sense perdre l'estil èpic que mereix un himne d'un esdeveniment d'aquesta mena.

La lletra de la cançó parla d’unió, d’equip, de sana competició per superar-se personalment,de caure per poder tornar a aixecar-se un altre cop.

PeTaCa

ElPetit Taller de Cançonsneix de la col·laboració entre el músic i mestre David Melgar, l’actor i escriptor Gibert d’Artze i la mestra i cantant Àngels López. La música, la

lletra i la veu: les tres parts essencials de qualsevol cançó.

tracking