Diari Més

Cap de setmana de soul amb el 5è Tarragona Soul City

Shirley Davis & The Silverbacks i Los Volcanes són els caps de cartell d'enguany

El cartell de la 5a edició del TGN Soul City

Cap de setmana de soul amb el 5è Tarragona Soul CityCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 5a edició del Tarragona Soul City, tindrà lloc aquest cap de setmana 27 i 28 d'abril a la Sala Zero de Tarragona. Un cicle de música soul i rhythm'n'blues en directe amb dos concerts, «Shirley Davis & The Silverbacks» i «Los Volcanes».

Aquest cap de setmana musical començarà divendres 27 d'abril a les 22.30 h amb la londinenca Shirley Davis. La gran Sahron Jones va considerar que Davis havia de ser la nova diva del soul europeu, actualment s'ha instal·lat a Madrid acompanyada de la seva banda «The Silverbacks». Després d'una malaltia que va estar a punt de deixar-la fora dels escenaris, «Shirley Davis & The Silverbacks» tornen amb més força que mai, carregats d'himnes soul i disposats a fer valer la profecia de Sharon Jones. L'entrada per veure aquest concert tindrà un cost de 12 € a 15 €.

«Los Volcanes», arriben des de Saragossa aquest dissabte 28 d'abril a les 22.30 h, com a segon grup del cicle. Aquest grup va néixer a causa de la separació del mític grup de soul «The Faith Keepers», ara es presentem amb un conjunt més reduït de 5 membres. El seu estil ha evolucionat a un soul espanyol ambientat als anys 60. L'entrada té un cost de 10 € a 12 €, i l'abonament pels dos dies és de 18 €. Les entrades es poden adquirir en línia mitjançant la plana web, aquí.

tracking