Diari Més

Successos

Investiguen un presumpte atropellament durant els talls de les carreteres a Tarragona

La Guàrdia Urbana ha obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit i conducció temerària

Imatge dels talls

Investiguen un presumpte atropellament durant els talls de les carreteres a TarragonaJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manifestació d'ahir diumenge per la tarda ales portes de la Subdelegació del Govern, a la plaça Imperial Tarraco, va desenvocar en un tall de carreteres multitudinari a l’A-7, l’A-27 i l’AP-7 en resposta a la «repressió de l’Estat».

Quan un grup de manisfestants començava a retirar-se de la concentració de la plaça Imperial i es dirigia a tallar l'aturovia, un vehicle va atropellar presuntament a un dels manifestants. Els fets van ocórrer quan aquest grup enfilava l'avinguda Argentina cap a l'A-7. Un cotxe, que venia de l'avinguda Andorra i es dirigia cap a la plaça Generalitat, va envestir a un jove que participava a la manifestació.

Alguns manifestants van gravar el succés i van recriminar al conductor la seva actitud. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha rebut una denúncia i ha obert les diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit i conducció temerària. Els agents han identificat el conductor gràcies als testimonis que van presenciar els fets i van poder anotar la matrícula.

tracking