Diari Més

Successos

Troben morta per asfíxia una dona a una casa de la rotonda Europa

Segons les primeres informacions, la dona hauria estat assassinada i el presumpte agressor, veí de Tarragona, va ser detingut

Les autoritats encara treballen al lloc dels fets.

Detenen un veí de Tarragona per la presumpta mort violenta d'una donaCarlos Domènech Goñi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va ser trobada morta, ahir al matí, amb signes d’haver estat asfixiada, a un habitatge a Tarragona, en concret a una de les cases properes a l’entorn de la rotonda Europa, a l’altura del quilòmetre 18 de la T-11.

El succés va tenir lloc, previsiblement, la matinada de dissabte a diumenge. Els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís, al voltant de les deu del matí d’ahir, que una dona es trobava morta a l’interior de la casa. Els agents van trobar la víctima i, després de fer les primers comprovacions i parlar amb alguns testimonis, la policia va detenir un veí de Tarragona que podría tenir relació amb aquesta mort, suposadament violenta.

La dona, de la qual es desconeix la identitat, va ser trobada morta a una casa de la plaça Europa, als afores de Tarragona. Es tracta d’un habitatge aparentment abandonat, amb pintades a les façanes i ubicat just a tocar de la rotonda. La casa està envoltada de vegetació i, en aquella zona, només hi ha algunes parcel·les i petits terrenys amb horts o construccions per guardar eines.

Hores d’ara, es desconeixen les circumstàncies que envolten la mort d’aquesta dona i la seva identitat. L’autòpsia determinarà, segons Mossos d’Esquadra els detalls de la mort.

Agents de Mossos d’Esquadra van inspeccionar la casa durant tot el matí i, cap a tres quarts d’una del migdia, es va aixecar el cadàver de la víctima. Es desconeix quina relació hi havia entre la víctima i el presumpte agressor. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació.

tracking