Diari Més

Protecció Animal

El cérvol femella que residia a un restaurant de Zamora ja viu a un santuari de Tarragona

Faada i El Hogar Animal Sanctuary van realitzar el trasllat després d'aconseguir recaptar 4.000 euros pel rescat

Imatge a la nova llar ubicada a Tarragona

El cèrvol femella que residia a un restaurant de Zamora ja viu a un santuari de TarragonaDeif Crow/FAADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ruth és un cérvol femella que residiaa la zona de piscina d'un restaurant de Zamora que ha pogut ser rescatada i trasllada a un Santuari d'Animals on viurà lliure i amb les atencions necessàries. Faada i El Hogar Animal Sanctuary van realitzar el trasllat després d'aconseguir recaptar 4.000 euros pel rescat (1.452€ del trasllat i 2.567€ del veterinari) gràcies a donacions i socis.

Amdues entitats van poder dur a terme la reubicació de l'animal, en aquest cas, jove i femella des de Zamora on estava el Restaurant, al santuari d'animals ubicat a Marçà, a la província de Tarragona.

Segons apunten les dos organitzacions animalistes «malgrat les dificultats del cas –els cérvols són animals extremadament fràgils– el desplaçament de l'animal a Catalunya va transcórrer sense inconvenients: el veterinari expert en fauna silvestre responsable de vetllar pel seu benestar la va anestesiar per treure-la del recinte de la piscina, i a continuació, la va mantenir calmada i controlada durant les gairebé 9 hores que va durar el viatge fins a les terres de AnimalSanctuary.

Malgrat el seu baix pes, el cérvol femella que a Zamora era coneguda comBambii que ara ha estat rebatejada com Ruth, es troba en bones condicions de salut i ja s'ha adaptat perfectament a l'ampli recinte del santuari on transcorrerà el seu període d'adaptació. Des del Santuari apunten que «com que no està acostumada a conviure amb altres animals, Ruth necessitarà un temps abans de ser introduïda amb l'altre cèrvol femella de nom Fantasia, que viu al mateix refugi.

Des deFAADAi El Hogar Animal Sanctuaryvolen agrair «la generositat de les persones que han fet possible oferir una nova vida a Ruth, així com les cures que fins ara, i malgrat les limitacions de mantenir un animal silvestre en un espai limitat i antinatural, li ha proporcionat el propietari del restaurant de Zamora».

tracking