Diari Més

Obituari

Mor el coordinador de Socialització de l'IPHES de Tarragona, Lluís Batista

Era l'encarregat de la gestió de les exposicions i de les activitats de promoció sobre evolució humana a les escoles

Imatge d'arxiu de Lluís Batista a l'exterior de l'IPHES.

Mor el coordinador de Socialització de l'IPHES de Tarragona, Lluís BatistaJordi Mestres/IPHES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arqueòleg i museòleg Lluís Batista, coordinador de l'Àrea Social del'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), ha mort aquesta setmana als 51 anys a causa d'una malaltia.

L'acte de comiat ha tingut lloc aquest dijous 15 de març al Tanatori de les Corts de Barcelona.

Batista ha estat, durant els últims anys, el responsable de socialització de l'institut, encarregant-se de fer arribar les exposicions produïdes per l'IPHES al màxim nombre de localitats. També era el responsable de les activitats per fer arribar elc oneixement en evolució humana a les escoles tarragonines.

En una nota publicada pel director de l'IPHES, Robert Sala, en el seu Facebook, destaca sobre Batista que, «la seva ha estat una tasca notòria que ens ha permès d’estar presents en nombrosos nodes de la xarxa social: museus, escoles, biblioteques. En definitiva, ha conduït bona part de l’activitat de socialització, un dels eixos essencials de l’IPHES, juntament amb la recerca i l’acadèmica. La seva dedicació ha estat ben visible en el territori i la xarxa: mentre escric aquestes ratlles arriben missatges de condol i agraïment de nombroses institucions que van gaudir del seu treball».

tracking