Diari Més

La Capsa de Música inicia aquest març la programació estable de primavera

La programació s'iniciarà el 16 de març amb el 'Curts de llet 2018' i l'actuació de Novena Senda

El grup Novena Senda actuarà el proper 16 de març.

La Capsa de Música inicia aquest març la programació estable de primaveraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Capsa de Música inicia, el proper dia 16 de març, la seva programació estable de primavera. L’Associació de Músics de Tarragona ofereix un seguit de propostes per tal de dinamitzar i donar valor a la cultura musical de la ciutat. A més dels concerts a l’equipament, també continuarà en la línia de donar a conèixer les noves formacions musicals de Tarragona.

Instituts a la Capsa

Curts de llet 2018 + Novena Senda

L’INS Pere Martell d’Imatge i So faran la seva celebració dels seus Curts de Llet 2018, el proper 16 de març a les 23.30h de forma gratuïta. Es tracta de música en directe amb un concert d’una banda de rock de casa i l’entrega de premis dels documentals que s'hauran mostrat amb anterioritat a l'Antiga Audiència.

Novena Senda és un grup de Hard Rock, Rock Gòtic i Post-Punk que sorgeix arran de la dissolució d'un antic grup de versions. Després de trobar un nou bateria i un baixista definitiu, el conjunt es dedica a compondre i a fer els seus primers concerts amb els seus temes propis. El grup està compost per David Arroyo (guitarra); Edu Migueles (bateria); Miquel Puerto (baixista) i Enzo Ferrer (cantant).

Capsa i Auditori 1.2

L’Associació de Músics de Tarragona ha renovat el compromís amb TAC 12 i amb els nous grups de Tarragona, oferint l’espai de la Capsa de Música per gravar fins a tres temes de les seves autories. Aquests temes serviran després com fil argumental amb una entrevista al plató dels mateixos creadors musicals. D’aquesta manera, aquests grups es donaran a conèixer a la ciutadania i al Camp de Tarragona a través del programa Auditori 1.2 de Tac12, el proper 22 de març.

Capsa i Blues

British Guitar Blues Invasion

Els British Guitar Blues Invasion són una banda de tribut als tres anys en què Jimi Hendrix va ser a la ciutat de Londres i a on es va trobar una escena incendiaria i revolucionaria amb els Cream, els Beatles, The Who, Jeff Beck, Jimmy Page, els Stones… La formació interpretarà, el proper 24 de març a les 23h, els clàssics del rock i el blues que van conviure en aquell temps i també els grans temes de Jimi Hendrix. L’entrada té un preu de 5 euros. El grup està format per Moncho Grau (bateria i veu), Jaime Candel (baixista i veu) i Miguel Zanón (guitarrra i veu).

tracking