Diari Més

Laboral

Treball dóna la raó a CCOO en la denúncia a CTC per vulneració a dret de vaga

Inspecció exposa que els treballadors no tenen l'obligació d'avisar amb antelació si volen fer vaga i exigeix a l'empresa que faci un comunicat a la plantilla en aquest sentit

L'empresa dóna servei

CCOO denuncia l'empresa CTC a TreballGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Inspecció de Treball ha donat la raó al sindicat Comissions Obreres (CCOO) en la denúncia que ha interposat contra l’empresa CTC, de Tarragona, per vulneració al dret de vaga. En concret, el sindicat va denunciar aquesta companyia per presumptes coaccions a la plantilla davant la vaga convocada el 8 de Març per acabar amb les desigualtats i les bretxes de gènere.

Treball ha requerit a l’empresa, que dóna servei a diverses empreses del sector petroquímic a Tarragona, que retiri el procediment que va posar en marxa en relació a la vaga laboral del 8 de març. En aquest sentit, explica que els empleats no estan obligats a avisar amb antelació si se sumen a la vaga i ha exigit a l’empresa que faci un comunicat a la plantilla informant-ho.

Segons CCOO, CTC «té una part de la plantilla, força masculinitzada, amb contractes estables i sous raonables i, en canvi, una part de la plantilla, més feminitzada, que pateix precarietat, alta rotació i sous poc qualificats».

tracking