Diari Més

Successos

Un ferit en un xoc entre un cotxe i un porc senglar a l'AP-7 a Tarragona

Hi ha un carril tallat en direcció Amposta a causa de l'accident

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus

assistencial, Reus, base, trasllat, CAP Sant Pere, SEM, ambulància, Hospital Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit, la matinada d'aquest dilluns 5 de març, en xocar amb el turisme que conduïa contra un porc senglar a l'AP-7 a l'alçada de Tarragona. L'accident s'ha produït quan passaven quatre minuts de dos quarts de 6 de la matinada al punt quilomètric 236 de l'autopista, i ha obligat a tallar un carril, segons informa el Servei Català de Trànsit.

A causa del sinistre, en què només s'hi ha vist implicat un únic vehicle, el conductor del turisme que ha topat amb l'animal ha resultat ferit lleu. Fins el lloc dels fets s'hi han traslladat tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat l'home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. També s'han personat al lloc sis patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a l'afectació viària, ha quedat tallat un carril de l'autopista en direcció Amposta fins poc abans de les 11 del matí, quan s'ha reobert. En aquest punt s'han produït retencions en la circulació de mig quilòmetre.

tracking