Diari Més

Un informe enviat a Lamela parla d'un guàrdia civil de Tarragona que es passaria als Mossos en cas d'independència

Segons relata El Periódico, un confident hauria ofert informació als Mossos provinent d'un comandament de l'institut armat

La Policia Nacional impedeix als Mossos que cremin documentació en una incineradora.

La policia espanyola impedeix als Mossos destruir documentació en una incineradora de Sant Adrià de BesòsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Periódico de Catalunya pública en la seva edició d'aquest divendres el contingut d'un informe enviat per la Policia Nacional a lajutgeCarmenLamela, de l'AudiènciaNacional i que estaria basat en la documentació quepresumptamentels Mossos d'Esquadra anaven a destruir a una incineradora de Sant Adrià delBesòs.

Segons aquest informe, els Mossos d'Esquadra intentaven aconseguir informació sobre possibles 'talps' pròxims a membres del govern de la Generalitat. Segons explica el rotatiu, la policia catalana va elaborar un informe,qualificat desecret i denominat 'CasApòstol', datat el maig de 2016, en el qual s'explica l'oferta d'un confident per descobrir a possibles «infiltrats en els serveis d'escolta de personalitats» polítiques catalanes.

Segons aquest mateix informe, el confidentpresumeixde disposar de l'ajuda d'un capità de la Guàrdia Civil a Tarragona. Aquest comandament, segons el confident, s'oferia «a passar-se als Mossos si s'aconseguís la independència».

tracking