Diari Més

Entitats

L'esplai La Grapadora denuncia que l'Ajuntament els treu el local on fan activitats infantils

L'entitat denuncia que ja s'ha fet una reassignació de l'espai que han ocupat durant 9 anys a un altre projecte

Imatge de membres de l'Esplai

L'esplai La Grapadora denuncia que l'Ajuntament els treu el local on fan activitats infantilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esplai La Grapadora denuncia que l’Ajuntament els fa fora del local que han ocupat els darrers nou anys. L'Esplai estava realitzant les seves activitats i reunions a un local situal a l’Avinguda Andorra. Es tractava d'un espai cedit per l'Ajuntament de Tarragona a l’Associació de Veïns Tarraco. L'entitat l'estava compartint amb l'entitat veïnal però des de la seva dissolució, no queda clar el futur de l'associació donat que, asseguren, el local quedarà assignat a un altre projecte.

La Grapadora denuncia que quan van saber que l’Associació de Veïns Tarraco es dissoldria es van posar en contacte amb l'Ajuntament per saber com seguir fent-ne ús. Van registrar una instància, se’ls va requerir informació addicional sobre el projecte educatiu i una memòria d’activitats, però la resposta va ser que el local en qüestió ja no estava disponible segons han explicat avui a Tarragona Radio.

L'associació continua demanant poder mantenir les seves activitats que realitzen majoritàriament en dissabte en aquest espai i per això han tornat a presentar una instància.

La Grapadora és una entitat educativa en l’àmbit del lleure que, sense ànim de lucre, que promou la relació d’aprenentatge i convivència entre joves i infants de la ciutat de Tarragona. L'esplai el formen gairebé quaranta nens de 4 a 14 anys que es junten cada dissabte de les 16:00 a 18:00 hores al local que ara veuen perillar.

tracking