Diari Més

Societat

El pròxim TEDxTarragona se celebrarà el 18 de maig al Palau de Congressos

La jornada tindrà com a eix vertebrador el lema 'Què trameu?', sobre propostes de treball en grup

Un instant de la presentació de l'edició d'enguany del TEDxTarragona.

El pròxim TEDxTarragona se celebrarà el 18 de maig al Palau de CongressosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treball en grup serà l'eix vertebrador de la nova edició delTEDxTarragonaque se celebrarà el 18 de maig al Palau de Congressos de la Ciutat. El lema 'Què trameu?' servirà per a conjuntar totes les propostes d'aquesta edició, que es va presentar aquest dijous al vespre a la Casa Joan Miret.

La presentació va reunir l'equip organitzador, representants de les empreses col·laboradores i persones interessades i involucrades en l'esdeveniment i es van donar a conèixer les principals novetats de pròximTEDx.

Agustí López, responsable de l'equip organitzador, ampliava la interpretació del lema 'Què trameu?': «Aquest any elTEDxTarragonapresentarà idees sobre el que som capaços de fer les persones en grup, el que creem quan teixim xarxes humanes i tramem projectes i idees que poden donar com a resultat experiències positives i constructives, però també existeix l'altra cara de la moneda, xarxes que es creen per cometre delictes, actes il·legals».

Els ponents ja confirmats a la pròxima edició delTEDxTarragonasón:

  • Genís Roca, expert en com la transformació digital està alterant els entorns personals, professionals i empresarials, és un reconegut especialista en estratègia digital, anàlisi de l'entorn i models de presència.
  • Núria Soler, mentora en lideratge i organització d'empresa. 'Coach' esportiva i executiva que ens parlarà de les trames que es desenvolupen en equips d'alt rendiment.
  • XavierMuniain, tarragoní i aliguer. Portador des de fa més de 30 anys de l'emblemàtica Àliga del Seguici de Tarragona que aglutina un immens suport popular.
  • JoseLuisDavid Martin, expert en 'opensource', en el desenvolupament de software de
  • codi obert.
  • IreneMontiel, criminòloga i doctora en psicologia, experta en ciberdelinqüència i 'ciberbullying'.
  • Lolita Bosch, escriptora i impulsora d'un campus literari per promoure la pau i combatre les xarxes de narcotràfic a Mèxic.

Les entrades es posaran a la venda el dia 22 de març a un preu de 20 euros. Com a novetat, els menors de 25 anys i els majors de 65 anys podran gaudir d'un descompte del 50%.

El lema per la pròxima edició del TEDxTarragona és 'Què trameu?'

El pròxim TEDxTarragona se celebrarà el 18 de maig al Palau de CongressosCedida

tracking