Diari Més

Tecnologia

Una alumna del Comte de Rius, premiada als Mobile Learning Awards

Núria Ferré va presentar una proposta sobre instal·lacions elèctriques

Núria Ferré, a la primera filera, quarta per l'esquerra, amb la resta de guardonats.

Una alumna del Comte de Rius, premiada als Mobile Learning AwardsGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mobile Learning Awards (MLA) 2018 han premiat a la tarragonina Núria Ferré, de l’Institut Comte de Rius. Ha estat seleccionada entre un total de vuit projectes, duts a terme en centres educatius catalans a través de l’ús de la tecnologia mòbil, sobre temàtiques relacionades amb la realitat virtual, la robòtica i la programació.

Ferré ha aconseguit el guardó en la modalitat d’Experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals, on s’ha fet amb el primer premi per un projecte sobre instal·lacions elèctriques. En la sisena edició dels MLA hi han participat 90 projectes d’arreu de Catalunya, concretament 61 docents, 23 centres educatius i 6 AMPAs han presentat les seves experiències educatives d’innovació amb tecnologies digitals.

Dijous al migdia, el secretari general del Departament d’Ensenyament, Lluís Baulenas, va dur a terme el lliurament de premis dins el seminari Changing Education Together del Mobile World Congress, on van participar 500 professors i directors de centres educatius.

tracking