Diari Més

Maria Teresa Guelbenzu pren possessió com a Cap Provincial de Trànsit de Tarragona

L’acte l’ha presidit el subsecretari d’Interior, Luís Aguilera

L'acte s'ha celebrat a la seu de la subdelegació del Govern a Tarragona.

Maria Teresa Guelbenzu pren possessió com a Cap Provincial de Trànsit de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Teresa Guelbenzu ha pres possessió, aquest dijous 1 de març, com a nova Cap Provincial de Trànsit de Tarragona. L’acte, que ha tingut lloc a la seu de la subdelegació del Govern a Tarragona, ha estat presidit pel Subsecretari d’Interior, Luís Aguilera. També hi ha estat presents el Director General de Trànsit, Gregorio Serrano, i el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

Nascuda el 1972 a Barcelona, Maria Teresa Guelbenzu de San Eustaquio és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomada de Pràctica Jurídica per l’escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

El 2007 accedeix a la Escala Superior de Tècnics de Trànsit, realitzant les pràctiques en la Prefectura Provincial de Trànsit de Màlaga. La seva primera destinació va ser la de Jefa de la Secció de Seguretat Viària a la Prefectura Provincial de Trànsit de Huelva (2007) on exerceix de Subjefa de la Prefectura el 2008. Posteriorment és nomenada Cap del Servei de Control de Centres d’Ensenyament, en l’antiga Sotsdirecció General de Formació per a la Seguretat Viària (actualment és la Unitat d’Educació i Formació Viària dependent de la Sotsdirecció General de Gestió de la Mobilitat), de la Direcció General de Trànsit fins la 2012. El juny d’aquell any és nomenada Cap de l’Oficina Local d’Alzira (València), dependent de la Prefectura Provincial de Trànsit de València fins el 31 de desembre de 2017. El 2 de gener de 2018 és nomenada Cap Provincial de Trànsit de Tarragona.

tracking