Diari Més

Veïnal

Cristina Berrio substitueix Antonio Peco al capdavant de la FAVT

La substituta d'Antonio Peco és la responsable de l'Associació de Veïns del Pilar i Eixample

La nova presidenta amb la junta de la FAVT.

Cristina Berrio substitueix Antonio Peco al capdavant de la FAVTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristina Berrio ha estat escollida com a nova presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), càrrec en el qual substitueix Antonio Peco, qui l’ha ostentat els darrers nou anys, quan va prendre el relleu a Helena Regidor. La candidatura encapçalada per Berrio, qui també presideix l’Associació de Veïns el Pilar i Eixample i és secretaria de la FAVT, va ser l’única que es va presentar a les eleccions.

Cal destacar que de les deu persones que formen la junta, vuit són dones i dos són homes, una proporció poc habituals en els òrgans de decisió de les entitats. Entre els objectius de la nova junta de la federació d’associacions es troba «restablir la comunicació entre l’Ajuntament i la FAVT». Des de la Federació es va informar que, «després de tres anys intentant mantenir una reunió amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros», aquesta es va produir el 2017. L’objectiu és «mantenir els contactes» amb els responsables del consistori tarragoní i fer-ho de manera habitual, «i evitar que aquestes es perdin».

«Comencen temps nous en la FAVT, temps de canvi però seguint la línia de l’anterior junta que va presidir Antonio Peco», va expressar la nova directiva. La Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona engloba actualment un total de disset organitzacions veïnals, la majoria pertanyents als barris de Ponent.

tracking