Diari Més

Seguretat

Desenes de persones es concentren en suport al menor ferit pels Mossos al 2012

Els Mossos d’Esquadra han avisat que si es talla el carrer hauran de prendre mesures de seguretat ciutadana

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de persones s'han concentrat aquest matí davant l'Audiència Provincial Secció segona de Tarragona per tal de donar suport al menor ferit per un cop de porra d'un Mosso d'Esquadra durant la vaga general del 14 de novembre de 2012. Sota el lema «Ni al Cap ni enlloc. Prou impunitat dels Mossos d'Esquadra» algunes persones han volgutmostrarla seva solidaritat amb Magí Castro que tenia 13 anys quan va rebre un cop de porra d'un agent dels Mossos d'Esquadra que li va provocar un trau al cap.

La seva mare LordaMarauriha explicat avui als mitjans de comunicació que «d'aquest judici espero quehi hagiuna revisió de les actuacions abusives dels cossos policials» i ha destacat que «el que m'agradaria és que hi hagués un acord en el canvi d'actuacions, perquè no li torni a passar a ningú».

Va ser el 14 de novembre de 2012, i Castro havia assistit a la manifestació de la vaga general amb la seva mare, LordaMarauri. Elsfets que van tenir lloc fa sis anys es jutjaran avui a l'Audiència de Tarragona.

Segons l'advocat de l'acusació particular que representa els interessos de Castro, en el marc de la càrrega dels agents de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra, el caporal «va començar a córrer amb el bastó policial aixecat brandint-lo de manera no reglamentària» per la qual cosa «va obrir el cap al menor». Els Mossos d'Esquadra han avisat que si estalla el carrer haurande prendre mesures de seguretat ciutadana.

Imatge de la concentració avui davant l'Audiència Provincial de Tarragona.

Desenes de persones es concentren en suport al menor ferit pels Mossos al 2012Cedida

Imatge de la concentració avui davant l'Audiència

Desenes de persones es concentren en suport del menor ferit pels Mossos al 2012Diari Més

tracking