Diari Més

Castells

El nou Carnet de la Jove oferirà descomptes en una vintena d'establiments

L’Associació d’Amics de la Colla Jove compta amb més 650 associats i l’objectiu que s’han marcat per aquesta temporada és arribar als 1.000

Aquells que tinguin el nou Carnet de la Jove podran gaudir de descomptes i promocions exclusives en una vintena d'establiments.

El nou Carnet de la Jove oferirà descomptes en una vintena d'establimentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquells que tinguin el nou Carnet de la Jove podran gaudir de descomptes i promocions exclusives en una vintena d’establiments de la ciutat. Així ho ha explicat la Colla Joves Xiquets de Tarragona que ha presentat, a través de l’Associació d'Amics, el nou carnet al local social del Cós del Bou.

L’A.A. de la Colla Jove ofereix als usuaris, mitjançant aquest carnet, una sèrie d’avantatges a través d’una xarxa d’entitats i empreses amigues de confiança. En aquesta xarxa s’hi pot afegir-se qualsevol comerç, botiga o servei interessat en teixir complicitats amb la massa social que aglutina l’entitat. Fer-se associat permet al titular del carnet gaudir de descomptes exclusius en diversos establiments d’oci, restauració o salut, entre d’altres.

Actualment l’Associació d’Amics de la Colla Jove compta amb més 650 associats i l’objectiu que s’han marcat per aquesta temporada és arribar als 1000. La quota d’associat és de 20 euros anuals i es destina principalment a finançar despeses derivades de l’activitat castellera i/o a cobrir les que genera la gran quantitat d’actes que l’Associació d’Amics de la Colla Jove organitza durant tot l’any.

A més de les novetats, el nou carnet de l’associat segueix oferint les condicions de les quals ja podien gaudir els associats i associades fins l’any passat. És a dir, rebran informació personalitzada per estar al dia dels principals esdeveniments i actes on participa o que organitza la Colla Jove Xiquets de Tarragona. També rebran la revista de l’Esperidió, de periodicitat trimestral, i produïda per l’entitat. I tindran descomptes en activitats organitzades per la Colla, com ara el Sopar Final de Temporada, o altres esdeveniments gastro-culturals.

Aquells que tinguin el nou Carnet de la Jove podran gaudir de descomptes i promocions exclusives en una vintena d'establiments.

El nou Carnet de la Jove oferirà descomptes en una vintena d'establimentsCedida

tracking