Diari Més

Via Pública

L'Ajuntament inverteix 5.000 euros en reforçar la il·luminació al Parc Riu Clar

El consistori ha instal·lat dos nous punts de llum

L'actuació s'ha fet després d'una reunió entre l'associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín.

L'Ajuntament inverteix 5.000 euros en reforçar la il·luminació al Parc Riu ClarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha reforçat la il·luminació de Parc Riu Clar. En concret, s’han col·locat dos nous punts de llum: un de similar als existents -3,5 metres d’alçada i amb una llumenera tipus esfera- i un altre de més alt, de 8 metres, amb dos projectors per il·luminar la zona central del parc. La inversió té un cos de 5.073 euros, IVA inclòs.

L’actuació s’ha fet després d’una reunió entre l’associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Després de l’estudi dels enginyers municipals s’ha decidit reforçar la il·luminació.

El consistori apunta que de l’estiu passat s’han fet diferents intervencions d’ampliació de l’enllumenat públic. Aquestes intervencions es van iniciar al setembre i van suposar un increment de 23 punts de llum de l’inventari municipal. En concret, es van ampliar en 17 punts de llum en passadissos laterals i a la zona central del Parc de la Ciutat i es van incrementar en 6 punts el carrer Manel Albiach, a la zona de la Savinosa.

tracking