Diari Més

Succesos

El conductor de l'accident de la rotonda de les Gavarres no tenia carnet i va donar positiu en alcolhèmia

El noi, Adrián R., va donar 0,19 mg/l en aire aspirat i negatiu en drogues

Imatge de l'accident de la T-11

El conductor de l'accident de la rotonda de les Gavarres no tenia carnet i va donar positiu en alcolhèmiaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han confirmat avui que el conductor de l'accident que va tenir lloc el dissabte a la rotonda de les Gavarres i on van morir dues noies de Lleida no té carnet de conduir i va donar positiu en alcolhèmia.

El noi,Adrián R., de 22 anys no s'ha tret mai la llicència de conduir. A les prova dedetecció de substàncies va donar negatiu però en alcoholèmiava donar 0,19 mg/l en aire aspirat, valor que es considera positiu al no disposar de carnet de conduir.

L’accident va passar a la rotonda de les Gavarres a primera hora del matí del dissabte. El vehicle sinistrat circulavaprovinent de Reus en direcció a Tarragona a gran velocitat quan es va encastar contra la tanca de formigó de larotonda, va saltar un talús i es va precipitar per un terraplè fins al voral de l’autovia A-7, que transcorre per sotad’aquesta zona. El turisme circulava a més de 140 quilòmetres per hora, malgrat que l’accés a la rotonda obliga elsvehicles a reduir la velocitat fins als 40 quilòmetres per hora i a cedir el pas.

Com a conseqüència de l’accident, vanperdre la vida la passatgera davantera i la posterior del vehicle,Tamara Hernando González, de 19 anys (Secà de Sant Pere) i Elisenda Calderó López (Alcoletge), de 27.Les dues joves mortes en l’accident de trànsit i el conductordel vehicle vivien a Lleida.El cotxe, un Volkswagen Golf, era propietat de la noia de més edat i, segons fonts coneixedores del cas, tots tres tornaven de celebrar l’aniversari d’ella a Salou.

El conductor, que el van traslladar en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, continua ingressat i evoluciona favorablement de les ferides.

Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta per esclarir els fets.

tracking