Diari Més

Solidaritat

La Diputació de Tarragona aporta més de 33.000 euros per La Marató de TV3

Els centres d’ensenyament organitzen concerts de música, xerrades i activitats artístiques per conscienciar, i recaptar fons per aquesta iniciativa

Imatge del mural realitzat per alumnes del CPEE Sant Rafael.

La Diputació de Tarragona aporta més de 33.000 euros per La Marató de TV3Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona torna, un any més, a fer costat a la iniciativa solidària La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la conscienciació, divulgació i investigació de les malalties infeccioses. La institució ha fet en aquesta darrera edició una aportació de 33.334 euros, alhora que organitza i col·labora en diferents activitats destinades a recaptar fons per aquesta causa.

Activitats dels centres d’educació especial

El Col·legi d’Educació Especial Sant Rafael de Tarragona, acollirà aquest dijous durant el matí xerrades sobre les malalties infeccioses adreçades als alumnes d’ESO i d’educació postobligatòria, impartides per professionals sanitaris. L’alumnat de les aules-taller ha realitzat un mural de manera col·laborativa relacionat amb la temàtica d’aquesta edició de La Marató.

Concerts solidaris a Tarragona i a Reus

La Banda de Grau Professional del centre i la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran una actuació conjunta aquest diumenge dia 17, a les 19 hores, amb una entrada-donatiu de 5 euros que cal recollir a la consergeria del Conservatori, al carrer Cavallers, 10.

D'altra banda, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el ja tradicional concert en favor de La Marató, aquest dilluns, 18 de desembre a l’Auditori Higini Anglès, a les 18.30 hores.

tracking