Diari Més

Els autors de Tarragona es mostren al REC 2017

El festival ha engegat enguany el concurs engegaR / 48 Hores, on els participants havien de gravar i editar una peça audiovisual en 48 hores

Projecció dels autors de Tarragona a l'Antiga Audiència.

Els autors de Tarragona es mostren al REC 2017Festival REC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, el Festival REC de Tarragona acull les projeccions dels autors de la ciutat, un espai que serveix per a donar a conèixer les creacions de realitzadors locals i que enguany ha comptat amb una selecció molt diversa de peces.

Les peces que s’han mostrat aquest dilluns 4 de desembre són:

-‘The Falling Woman’, d’Alberto Pérez-Mora & Marta Arjona (7’)

-‘Zerrauts’, de Ramón Hernández (13’)

-‘X,’ Raquel Choy (9’)

-‘Novenmbre 2017’, d’Arnau Artigas, Toni Mazuelos, Laia Mestre, Bárbara Ortiz, Hugo Royo, Edu Rull i Eric Villagrassa (8’)

-‘Bittersweet Memories’, d’Adrià Guxens (6’)

El Festival REC 2017 ha encarregat la direcció de l’acte i tria dels participants a la secció Autors de Tarragona a antics membres del Jurat Jove del festival, que han estat els encarregats de fer la selecció de les obres que s’han pogut veure enguany.

La Cantonada acull la nova secció engegaR / 48 Hores

Aquest any el festival REC ha iniciat una nova iniciativa, el concurs engegaR / 48 Hores, que es va dur a terme a La Cantonada aquest dilluns a partir de les 22 hores.

Aquesta iniciativa vol donar visibilitat als realitzadors majors de 18 anys de la provincia de Tarragona que han participat en la trobada, amb una peça audiovisual gravada i editada en un termini màxim de 48 hores.

El guanyador de l’edició EngegaR / 48 hores ha estat el curtmetratge ‘Petita’, de Mario Tomàs, Gerard Torres i Sergi Miró.

tracking