Diari Més

Successos

Detingut a Tarragona després de cometre un robatori en un establiment i fugir a peu

El lladre compta amb 25 antecedents policials, 16 dels quals són per delictes contra el patrimoni

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest divendres un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment.

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres quan els mossos van dirigir-se a un establiment de la costa tarragonina amb motiu de que havia saltat l’alarma. Un cop van arribar a l'establiment, els agents van comprovar que algú havia forçat la porta i havia trencat el vidre. A l’interior, van veure la caixa enregistradora tirada a terra.

Arran d’aquest fet i de les proves que els agents van poder recollir in situ, una patrulla va localitzar caminant per la carretera una persona amb la descripció del presumpte autor. Els agents van interceptar i detenir l'individu. L'home compta amb 25 antecedents policials, 16 dels quals són per delictes contra el patrimoni.

El detingut va passar aquest dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking