Diari Més

Municipal

En marxa la construcció de l'edifici de 30 habitatges al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

Els treballs finalitzaran el maig del 2019

Imatge d'aquest dijous de les obres de construcció del nou edifici.

En marxa la construcció de l'edifici de 30 habitatges al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia CivilCedida| Mauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció de l’edifici plurifamiliar situat on abans hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil s’han iniciat aquest dijous. L’edifici, situat al número 1 del carrer López Peláez, tindrà quatre plantes que acolliran 30 habitatges, 31 trasters, 27 places d’aparcament i dos locals comercials. Els pisos són d’1, 2 o 3 dormitoris i tenen una superfície d’entre 65 i 105 m2. Es preveu que els treballs tinguin una durada de 18 mesos i finalitzin el maig del 2019, tal i com ha explicat el regidor de Territori, Josep Maria Milà.

El Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (Smhausa) va adjudicar l’obra el passat mes d’octubre per 3.097.097 euros a Eiffage Infraestructuras Sau. Abans de executar la fonamentació de l’edifici, l’empresa ha començat a realitzar la darrera etapa de les excavacions. Cal recordar que les restes arqueològiques de la primera excavació, que va anar a càrrec de Smhausa, ja es van documentar i no han provocat cap modificació del projecte.

D’altra banda, el Servei Municipal de l’Habitatge està procedint a la signatura dels contractes amb els compradors que van guanyar el concurs, mitjançant sorteig, per adquirir un habitatge que tindrà «preus socials» segons Milà.

tracking