Diari Més

Municipal

Tarragona acull una Jornada formativa sobre els trastorns de Diògenes i Acumulació en habitatges

La trobada pretén donar pautes de com intervenir en situacions de greu insalubritat en els habitatges per acumulació d'objectes

Imatge d'un moment de la Jornada formativa.

Tarragona acull una Jornada formativa sobre els trastorns de Diògenes i Acumulació en habitatgesMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acull aquest divendres una Jornada formativa sobre la intervenció social en casos de trastorns de Diògenes i Acumulació en habitatges, que va adreçada principalment a treballadors de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.

La sessió s'imparteix a l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona i està organitzadaper l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona i els ajuntaments de L’Hospitalet de Llobregat i Tarragona.

Durant la Jornada es presentarà l’experiència teòrica i pràctica de la Unitat Social del Servei de Salut de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i de l’Equip multidisciplinar de suport especialitzat del Parc de Salut Mar (EMSE) d’aquest municipi, amb exposicions de casos que han atès.

La finalitat de la trobada és compartir experiències de treball i oferir pautes de com intervenir en situacions de greu insalubritat en els habitatges per acumulació de diferents objectes: andròmines, brutícia, síndrome de Noé, etc., i que en alguns casos poden estar associats a algun trastorn mental, demència o addiccions.

tracking